Velkommen på kurs hos AAK Safety

Velkommen på kurs hos AAK Safety


Endelig kan vi annonsere at alle våre kursavdelinger er gjenåpnet.

Etter en vinter og vår med pandemistengt kurskalender, gleder det oss stort å kunne ta imot kursdeltakere igjen. Kurskalenderen er fylt opp med kurs åpne for påmelding i både Bergen, Larvik og Åndalsnes, kurslederne er glade for at de atter får bidra med sin kompetanse ut til folket og administrasjonen elsker at tempoet stiger.

Selv om vi aller helst skulle holdt åpent hele tiden, har vi brukt tiden godt disse månedene. Vi er nærmere å kunne lansere en kursportefølje i henhold til NS 9610 Fallsikring, våre fagansvarlige har revidert fagplaner og kursledere har gjennomført intern kompetanseheving, med det resultat at AAK Safety er enda bedre rustet til å hjelpe deg og dine kolleger til en tryggere arbeidshverdag i høyden.

Nå renner det inn med påmeldinger, både i den åpne kurskalenderen og til spesialkurs til bedrifter. Ønsker du å bruke oss til kurs før sommeren anbefaler vi derfor å ikke vente for lenge med å ta kontakt. Alle våre kunderådgivere er behjelpelige med kursforespørsler, og du kan også kontakte oss på sentralbordet, 71 22 71 00, eller kurs@aaksafety.no

 

Ta sikre valg – meld deg på kurs nå!