Tauredningskurs gjør deg klar for å handle kjapt og riktig om ulykken skjer

Tauredningskurs gjør deg klar for å handle kjapt og riktig om ulykken skjer


Tauredningskurset gir deg forståelse og tankesett for å løse komplekse redninger, både onshore og offshore. 

 

AAK Safetys tauredningskurs gir en grundig innføring for tauredningslag som skal inngå i et industrivern. Kurset involverer teori om aktuelle lover og regelverk, praktiske metoder og bruk av utstyr.

– Kurset gir en grundig opplæring i trygge og allsidige metoder for å løse hendelser som kan oppstå på arbeidsplassen. Du får omfattende innføring i bruk av utstyr som redningstaljer, back-up systemer, aktuelle bårer, redningsslynger/-seil, tre-/firefot, for å nevne noe, forteller kursleder i AAK Safety Erik Løvby.

Som i alle andre kurs vi tilbyr er også dette kurset praktisk rettet, med så mye øvelse og problemløsning som mulig.

 


– Vi gir deltakerne kompetanse  og trygghet til  å bevege  seg i høyden for å utføre en redning. Du får forståelse for hvordan det er å forflytte skadet liggende på en båre i høyden. Du vil også få erfare hvordan det føles å ligge på denne båren, sier Løvby.

AAK Safetys tauredningskurs oppfyller kravene i Arbeidstilsynets forskrifter om tilstrekkelig opplæring og Petroleumstilsynets kompetansekrav. Kurset tilfredsstiller Norsk olje og gass’ anbefalte retningslinjer og den tilhørende plan for opplæring i fallredning, samt opplæringskravene for organisert redning i henhold til NS-9610:2020 “Fallsikring Arbeid i høyden opplæring og utførelse”Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om dette kurset eller andre kurs hos oss.  Her finner du vår kursoversikt over kursene vi tilbyr våren 2022. Velkommen til oss på kurs!