Overlevelses-kit for skuterførere

Overlevelses-kit for skuterførere


Sammen med folk som jobber i fjellet, har vi satt sammen en utstyrssekk som kan redde liv om du får problemer til fjells på vinterstid.


Overlevelsessettet er spesialdesignet for deg som kjører skuter eller andre motoriserte kjøretøy på fjellet om vinteren.

Uvær og havari av maskiner kan få store konsekvenser når du befinner seg høyt til fjells. Innholdet i denne overlevelsessekken beskytter deg mot elementene mens du venter på hjelp eller bedre vær.

Snøskred er et annet problem du må forholde deg til med fjellet som arbeidsplass. Sekken er utstyrt med kameratredningsutstyr som sender/mottaker, søkestang og spade. AAK Safety tilbyr også egne skredkurs der øving i bruk av dette utstyret står sentralt. Ta gjerne kontakt oss for mer informasjon om denne opplæringen. 

Dersom du blir nødt til å ta seg ut av fjellet på egen hånd har vi utstyrt sekken med truger for bedre flyt og grep på turen. 

Dette får du i overlevelseskitet: 

Vanntett sekk
Spade
Søkestang
Sender / Mottaker
Kokeapparat med gass og kjele

Truger
Vindsekk
Flintstål

 

Kjøp kitet her.

Overlevelseskitet kan utstyres etter dine ønsker og behov. Vi har mange ansatte med lang og bred erfaring fra arbeid i fjellet som kan bistå deg i riktig i valg av utstyr. Ta gjerne kontakt med oss for en prat.