Ledige stillinger

Vi samler på dyktige folk i AAK, er du en av disse? Skulle du ønske å bli en del av teamet vårt bør du lese mer her !

Kunderådgiver

Vi søker en engasjert og resultatorientert kunderådgiver til vår salgsavdeling. I avdelingen vil du bli en del av et team på 12 dedikerte ansatte innen salg og utvikling. Sammen ivaretar vi våre grunnleggende prinsipper om å kommunisere vår kompetanse til våre sluttbrukere. Vi samarbeider tett med de fremste utstyrsprodusentene for å videreutvikle og tilpasse produktene våre til kundenes behov.  

 

Vi søker deg som gjerne har klatreerfaring innen industriell klatring og/eller fritidsklatring, bransjekunnskap og erfaring med fallsikring og arbeid i høyden, eller har en genuin interesse og erfaring fra arbeid med sikkerhet i risikofylte operasjoner. Salgserfaring innen produkter eller tjenester er en fordel.  

 

AAK Safety sitt hovedkontor er plassert i idylliske omgivelser mellom fjord og fjell i Rauma Kommune, med nærhet til Molde og Ålesund. I tillegg har vi avdelinger i Bergen og Vestfold. Selv om du vil ha vårt hovedkontor som base, må du være forberedt på betydelig reisevirksomhet for å betjene våre kunder over hele landet. Hos oss får du en variert og fleksibel arbeidshverdag, der du ikke bare vil selge kurs og utstyr, men også gi faglig rådgivning og utføre kontroll av utstyr for våre kunder. 

 

For å lykkes i denne rollen, må du være serviceinnstilt, utadvendt, blid og omgjengelig. Gode kommunikasjonsferdigheter, både muntlig og skriftlig, er viktig. En god sikkerhetsforståelse, resultatorientering og evnen til å arbeide selvstendig er også nødvendig. Interesse for utstyr og metoder innen vår bransje er en fordel, og du må være fleksibel og ha et stå-på humør som trives i et til tider hektisk miljø. 

 

Hos AAK Safety vil du bli en verdifull bidragsyter i et svært kompetent miljø, både internt og hos våre kunder. Du vil oppleve en fleksibel hverdag som gir rom for personlig utvikling. Her vil du møte spennende utfordringer som vil gi deg muligheten til å utvide din kunnskap og erfaring. Sikkerhet er kjernen i alt vi gjør, og du vil ha muligheten til å styrke din sikkerhetsforståelse ytterligere. 

 

Bli med oss å skape trygge arbeidsmiljøer i høyden! 

 

Har du lyst til å ta en prat om å jobbe hos oss? Ta kontakt med Gunnar Myhre Henning på telefon 415 37 114 eller vår rekrutteringspartner Lene Flem Debess tlf.92012022 for en uforpliktende samtale.

 

Send søknad til: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=308694928

Søknadsfrist: 16.08.2023