Fallsikringsinformasjon | AAK Safety

Det er spesielt viktig for oss å levere fallsikringsutstyr som er enkelt i bruk, som gir brukerne en enklere og sikrere hverdag

Produkter og løsninger 

AAK Safety leverer fallsikring, teknisk klatreutstyr og personlig verneutstyr knyttet til sikring, redning og arbeid i høyden. Vi har et komplett utvalg av produkter og løsninger for arbeid i høyden.

Mye av dette finner du i vår nettbutikk, men vi lagerfører også produkter ut over dette etter avtale med våre registrerte kunder. Ta kontakt så hjelper vi deg med riktig kompetanse og utstyr! ​

Fallsikring og teknisk klatreutstyr

Vi velger utstyr og løsninger basert på våre egne spesialisters erfaring og våre kunders ønsker og behov. Vi vektlegger den kunnskap vi har opparbeidet gjennom mange års arbeid i europeisk standardisering (CEN). AAK Safety kan presentere et bredt utvalg produkter for de fleste behov, fra den profesjonelle redningstjenesten til fallsikring for personlig bruk. Utstyret er produsert av ledende produsenter, og alt utstyr er godkjent og sertifisert i henhold til Europeiske standarder. 

​Netthandel

Vi har også en egen Webshop som et tilbud til våre registrerte firmakunder: Ønsker du å registrere deg som kunde eller bruker av vår netthandelsløsing, følg instruksjoner i nettbutikken for å sende en søknad om tilgang. Du kan også ta kontakt med en kunderådgiver for pris og informasjon om våre produkter: 

Produktutvikling 

AAK Safety bruker også sin kompetanse og erfaring til utvikling av produkter. Dette gjelder både videreutvikling av våre gode leverandørers produkter og utvikling av egne helt nye produkter. 

Eksempler på egenutviklede produkter er:   

  • Smartline
  • Stolpeslynge
  • Raid
  • Worker
  • Lineman