Sertifiseringer

Kvalitet, sikkerhet og pålitelighet er helt sentralt for oss. Derfor er det viktig for oss å ha relevante sertifiseringer og sertifikater som sørger for at vi har den kompetansen vi trenger for å levere på høyest mulig nivå. Sertifiseringer og godkjenninger gir en objektiv bekreftelse på at en vi har oppnådd visse standarder eller kvalitetsnivåer. Vi tar ansvar for kvalitet, sikkerhet, miljø og etterlevelse av bransjens beste praksis. 
Kompetansedeling er viktig i alt vi gjør. Derfor har vi deltatt aktivt i arbeidet med å utvikle sertifiseringene for arbeid i høyden og har bidratt til å forme innholdet i disse.

Hensyn til miljøet

Våre ISO-sertifikater (9001-14001) bekrefter vårt engasjement for å levere produkter og tjenester av høy kvalitet samtidig som vi tar hensyn til miljøet.
Når det gjelder arbeid i høyden og fallsikring, har vi oppnådd NS 9600-sertifiseringen, som bekrefter at vi har de nødvendige ferdighetene og prosedyrene for å utføre arbeidet på en trygg og sikker måte. 

Vi har sertifiseringer i Achilles, Sellica og Startbank, som er anerkjente innkjøpsordninger som garanterer vårt rykte som en pålitelig leverandør. 

Sertifisert opplæringsbedrift for vindbransjen

Vi er stolte av å være en sertifisert opplæringsbedrift for GWO (Global Wind Organization), som sikrer at våre ansatte har den nødvendige opplæringen for å jobbe i vindenergibransjen. 

Videre er vi en godkjent servicebedrift for Immoos, Eder og Actsafe, og vår ekspertise innen disse områdene gjør at vi kan levere tjenester av høyeste kvalitet.

Jobber tett med Petzl

Vi tar også ansvar for opplæring og utvikling av våre ansatte og er en godkjent opplæringsbedrift for Petzl, en anerkjent leverandør av sikkerhetsutstyr. Dette betyr at vi kan tilby opplæring og sertifisering i bruk av Petzl-produkter.

De høyeste standardene i bransjen

Våre mange sertifikater og godkjenninger er en bekreftelse på vår forpliktelse til å opprettholde de høyeste standardene i bransjen. Vi er stolte av vår ekspertise og ser frem til å fortsette å levere førsteklasses produkter og tjenester til våre kunder.