Personvernerklæring

AAK Safety AS og selskap som inngår i AAK Safety-konsernet behandler personopplysninger om de personene som besøker og bruker våre digitale plattformer og tjenester.

AAK Safety beskytter den personlige integriteten og arbeider for å holde et høyt beskyttelsesnivå ved all behandling av personopplysninger. All behandling av personopplysninger i AAK Safety skjer i henhold til gjeldende lov. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi behandler dine personopplysninger. Den gjelder for alle AAK Safetys hjemmesider, mobilapper og plattformer i sosiale medier («digitale kanaler»).

Ved å besøke/bruke noen av våre digitale kanaler godtar du at vi behandler dine personopplysninger i henhold til det som er oppgitt nedenfor.

Hva er en personopplysning?

En personopplysning omfatter all informasjon som direkte eller indirekte sammen med andre opplysninger kan knyttes til en levende fysisk person. Dette betyr at oppgaver som for eksempel navn og kontaktinformasjon er personopplysninger.

Hva slags personopplysninger samler vi inn, og hvordan brukes de?

Når du besøker/bruker eller kommuniserer med oss i våre digitale kanaler, kan vi komme til å samle inn opplysninger om deg. Eksempel er navn, postadresse, e-postadresse, mobilnummer og geografisk plassering. Hvis du registrerer deg for nyhetsbrev, deltar i konkurranser eller lignende, kan vi behandle ytterligere opplysninger som du velger å gi oss.

Personopplysningene samles inn (i) for at vi skal kunne kommunisere med deg, (ii) for å administrere markedsaktiviteter og (iii) for å vedlikeholde, utvikle og forbedre våre digitale kanaler og de plattformene som de tilbys på. Vi kan også bruke dine personopplysninger til direkte markedsføring og kampanjetilbud. Eller for å informere deg om andre produkter og tjenester som vi tilbyr, og som kan være av interesse for deg. Hvis du ikke ønsker å motta slik informasjon, kan du kontakte oss på personopplysninger@aaksafety.no

Sikkerhet for beskyttelse av personopplysninger

Vi holder et høyt sikkerhetsnivå for å verne dine personopplysninger. I den hensikt har vi iverksatt egnede tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring, videreformidling eller ødeleggelse. Begrensninger i utlevering av personopplysninger.

Vi kan bruke eksterne samarbeidspartnere til å utføre oppgaver på våre vegne. Eksempel er å hjelpe til med markedsføring, analysere data og tilby tjenester. Når disse oppgavene utføres, kan det bety at våre samarbeidspartnere både i og utenfor EU får tilgang til dine personopplysninger. Selskaper som håndterer personopplysninger på våre vegne, er alltid forpliktet til å holde et høyt sikkerhetsnivå for å beskytte dine personopplysninger.

Vi vil ikke selge personopplysninger eller på annen måte utlevere dine personopplysninger i annen utstrekning enn det som er beskrevet her.

Eksterne lenker

Disse retningslinjene for personvern gjelder opplysninger som vi behandler innen rammen av våre digitale kanaler. Våre digitale kanaler kan noen ganger inneholde lenker til eksterne hjemmesider eller tjenester som vi ikke kontrollerer. Hvis du følger en lenke til en ekstern nettside, oppfordres du til å merke deg de prinsippene for behandling av personopplysninger som gjelder for den aktuelle siden.

 

Rett til informasjon

Du har rett til når som helst å be om at vi skal slutte å behandle dine personopplysninger. Da vil vi gjøre det hvis ikke det er noen lov eller forskrift som pålegger oss å fortsette å behandle dem. I et slikt tilfelle kan du kontakte oss på personopplysninger@aaksafety.no. Du har også rett til én gang i året, på skriftlig forespørsel underskrevet av deg, å få informasjon om hvilke personopplysninger vi har registrert på deg, og få rettet eventuell feil informasjon.

Derfor bruker vi informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på datamaskinen eller mobiltelefonen din når du besøker et nettsted.
Informasjonskapsler hjelper våre digitale kanaler til å gjenkjenne din enhet og huske informasjon om ditt besøk (f.eks. ønsket språk, skriftstørrelse og andre innstillinger).

Slik avviser du bruken av informasjonskapsler

Du kan nekte bruk av informasjonskapsler ved å justere eller velge enkelte innstillinger i nettleseren din. Vær oppmerksom på at du da kan miste noen nyttige funksjoner som tilpasning av den digitale kanalen og «husk-meg-funksjoner».

Kontaktinformasjon

Den personopplysningsansvarlige for behandling av dine personopplysninger er AAK Safety AS, eller eventuelt et annet selskap i AAK Safety-konsernet. Hvis du har spørsmål om hvordan vi behandler dine personopplysninger, eller hvis du ønsker å få opplysninger om og kontaktinformasjon om utpekte kontaktpersoner for spørsmål vedrørende personopplysninger i andre selskaper i AAK Safety-konsernet, er du velkommen til å ta kontakt med oss. 

Vi er AAK Safety - spesialister på fallsikring