Kunnskap og erfaring

Hos AAK Safety har vi over 30 års erfaring innen arbeid i høyden. Dette har blant annet gitt oss kunnskap om hva som er viktig å kunne når man jobber i luftige omgivelser, samt hvordan man best lærer seg trygg og sikker adferd.
Derfor består alle våre kurs både av relevant teori, praktisk trening i bruk av aktuelt utstyr og redning. Hos oss får du ingen snarvei til kursbeviset; vår ambisjon er at du skal sitte igjen med en god forståelse av det du har lært. Vi mener det er det som ved dagens ende får deg trygt hjem fra jobb.

Teori

Vi kommer selvsagt ikke utenom teorien. Enten du er arbeidsgiver eller arbeidstaker har du et lovverk å forholde deg til når det kommer til arbeid i høyden. Hos oss blir du loset gjennom gjennom en passe dose relevant teori, om alt fra dine plikter til utstyrets krav. Ikke minst vektlegger vi vår eget konsept forståelsesbasert sikkerhet. Våre ansatte har god kompetanse, og kursavdelingene har, bokstavelig talt, god takhøyde, så hos oss kan du stille spørsmål om alt du måtte lure på innen våre fagfelt.

Praksis

Uansett om du skal delta på fallsikringskurs eller taubaserte kurs, vil bruk av utstyret stå sentralt. Du får en grundig gjennomgang av riktig påkledning og innfesting, riktig bruk av ulike sikringsmidler og valg av disse. Dessuten holder vi aldri et kurs uten å bruke tid på redning. For hvordan ville det vel føltes å ikke kunne redde kollegaen sin dersom uhellet er ute? Praksisen står sentralt, og kommer du til en av våre kursrigger i Bergen, Larvik eller Åndalsnes, blir du møtt i gode fasiliteter. Vi stiller selvfølgelig med alt nødvendig utstyr. Det eneste du trenger å tenke på er at du må ha rene klær, som er godt egnet til å bevege seg i, så sørger vi for resten.

Landsdekkende

Ukentlig reiser vi også rundt omkring i langstrakte Norge og holder bedriftsinterne kurs der dere er. Dette stiller krav til lokaler og fasiliteter. Vi må være sikre på at dere får samme utbytte som hvis opplæringen hadde foregått i en av våre skreddersydde kursrigger.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du har spørsmål vedrørende våre kurs!
 

Våre kurssenter

Vi har totalt tre kurssenter lokalisert på følgende steder i landet: